عزیمت در علوم غریبه چیست,معنی و مفهوم لغوی عزیمت در علوم غریبه

عزیمت در علوم غریبه چیست,معنی و مفهوم لغوی عزیمت در علوم غریبه
عزیمت در علوم غریبه چیست,معنی و مفهوم لغوی عزیمت در علوم غریبه

در این پست از سایت ذکر و دعا و تعبیر خواب doa786.com عزیمت در علوم غریبه چیست,معنی و مفهوم لغوی عزیمت در علوم غریبه را قرار دادیم . معنی و مفهوم عزیمت در علوم غریبه . عزیمت چیست ؟ دعای عزیمت در علوم غریبه چیست ؟ چه زمانی و چگونه دعای عزیمت خوانده می شود ؟ خواص و فضیلت دعای عزیمت در علوم غریبه در سایت دعا 786 …

عزیمت,عزیمت علوم غریبه,متن دعای عزیمت علوم غریبه,عزیمت به چه معناست,خواص و فضیلت دعای عزیمت,خواندن دعای عزیمت

عزیمت در علوم غریبه چیست,معنی و مفهوم لغوی عزیمت در علوم غریبه

✅عزیمت و دعوت در علوم غریبه چیست؟

🌀در مورد عزائم مشهور که فرد معزم در صورت صحت دعوت و عزیمت میتواند به نتیجه مورد نظرش نائل آید چند مورد مجرب را ذکر میکنم و البته نسخه للمولف بودن آنها بسیار مهم است.

1⃣-عزیمت جلجلوتیه کبری است که بسیار عالی است و نتایج و قدرت فوق العاده میدهد.

2⃣-عزیمت عهد قدیم معروف به عزیمت برهتیه است.

🔯عزیمت اقسام و زبان های مختلف و طریق های گوناگون دارد از اسماء عربی گرفته تا سریانه و عبرانی. در واقع برای تعریف وضعی عزیمت تعریف واحدی میان مذاهب رحمانی و روحانی وجود ندارد. هر چند در زبان های عربی و عبری این تعریف وضعی (وضع معنی برای لفظ معین) در اسماء بسیار نزدیک است.

☢در سریانی البته عزیمت به معنای فراخواندن روح خادم مقدره برای انجام امر مطلوب و مورد نظر با سرعت و قدرت مورد نظر است. و به عبارت دیگر، در زبان سریانی عزیمت یعنی ترکیب بعضی اسماء موضوعه طبق ترتیب معین و مشخص برای جهت دهی عمل ارواح خادم و انجام عمل خاصی که آن عزیمت به آن اختصاص دارد.

💠عزیمت به معنی جملاتی مرتبط به هم است که با لفظ عزمت علیکم یا اقسمت علیکم و یا اوجبت علیکم و از این قبیل شروع میشود. میتواند حالت استمالت یا خواهش داشته باشد و یا حالت اجبار (تبرکیه باشد یا قهریه). که اینها متفاوت است. عزیمتی که قدرت فوق العاده به معزم میدهد و موجب تسخیر و گرفتن حکم ظاهری و مادی (مهر طاعت) میشود، همان عزیمت قهریه است که البته خطرات فراوانی هم برای معزم دارد.

⁉️دعوت در علوم غریبه چیست؟

✳️تعریف دعوت به زبان عربی عبارت است از: (الدعوة هی عبارة عن شکل ثابت من الکلمات مرسوم بنسق معین ومن خلال تلک الکلمات یستطیع المعزم أن یحصل على خدمات تفوق کثیرا).

♦️و در زبان فارسی دعوت همان شکل ثابتی از کلمات با نظم و نسق معین است که در لا به لای این کلمات معزم قادر به تحصیل و انجام اموراتی میگردد. دو مورد بسیار معروف از دعوات یکی دعوت برهتیه شریفه است و دیگری دعوت جلجلوتیه کبری (رشیدیه). آنچه بخش مهم در دعوات ابتدا نمودن با تسبیح خداوند واحد است که به آن مفتاحیه یا مقدمه گویند.

🔵برهتیه در معنای عربی یعنی قدوس و سبوح ( قدوس در فارسی به معنی پاک و مبارک است و عدد آن 170 است و سبوح به معنی مورد تسبیح و دعا میباشد و عدد آن 76 است). اسم دیگر کریر است که معنای آن عبارت است از: یا الله یا اله کل شیء. اسم دیگر تتلیه است که به معنی قادر داناست.

🛐در تسخیرات عبارت قسم دادن به چه معناست؟

⭕️معنی قسم واضح و مُبَرهن است و نیاز به توضیح ندارد. قسم به معنی پیمان گرفتن معزم از خادم (موکل) است که موکلین و ملوک آن ها را میتوان با آن به خدمت گرفت.

❓اسماء و آیات و شرح کیفیت عمل به آن چگونه میباشد؟

🔹ببینید اسماء و نامهایی که معزم (تسخیر کننده یا دعوت کننده) در دعوت ها یا قسم ها یا عزیمت های مختلف قرائت میکند (بستگی به دعوت یا عزیمت یا قسم دارد) یا اسماء قهریه است که خادم (موکل) را مجبور به خدمت به معزم میکند (قهری) و یا اینکه از اسماء تبرکیه (استمالت) میباشد. اسماء تبرکیه عبارت از آنهایی است که جهت اکرام و رضایتمندی خاطر خادمین (موکلین) خوانده میشود و موکل انجام کار را اجابت میکند. اما در مورد آیات کریمه ای که در عزائم و قسم ها قرائت میشود آنهایی است که موکلین (جن ها) از آن ها به دلایلی سرپیچی نمیکنند و به تجربه هم حاصل شده.

☪در انتهای هر دعوت چه کار باید کرد؟

☣بعد از اینکه طالب(دعوت کننده) قرائت اسماء را به اتمام رساند دعوت را با قرائت برخی از آیات قرآنی به اتمام میرساند که به

این وسیله بتواند ارواح (موکلین بطور کلی) را مجبور به اطاعت و تنفیذ امر مورد نظر فوراً و اسرع من برق الخاطف نماید

مقصود از دوایر حروف چیست و این تقسیم بندی بر چه اساسی است؟

مهمترین و اصلی ترین ابزار و روش استفاده از علوم غریبه و در واقع وسیله اصلی بهره گیری از فنون علوم غریبه ، دوایر حروف هستند.
با قواعد علم ریاضی از 28 حرف میتوان دوایر بی حد و حصری شمارش نمود. از این میان سیزده دایره از سایر دوایر معروفتر است:
ابجد ، ابتث ، اجهب ، اهطم ، ایقغ ، ارغی ، اجذش ، انسغ، افسج ، اجهز و از این قبیل.

دوایر سته کاربردی عبارتند از :

ابجد و ابتث و اهطم و ایقغ و ارغی و اجذش.

و مثلا دایره ایقغ که برخی از آن استفاده میکنند بدین ترتیب شروع میشود (ایقغ بکر جلش دمت …….) که هر کدام از این حروف، اعداد متناظر با خود را دارند.

واقع امر بر این است که اگر از یکی از دوایر حروف استفاده شود تقسیم حروف به عناصر و طبایع اربعه (یعنی دو قوه فاعله حرارت و برودت و دو قوه منفعله رطوبت و خشکی) و کواکب هفت گانه و بروج اثنا عشر و امثال آن همگی بر آن دایره خاص مترتب میشود و فی المثل اساس و نظیره هم بدین ترتیب تقسیم میشود (حروف بیست و هشتگانه در دایره حروف دو بخش میشود که چهارده حرف اول را اساس و چهارده حرف دوم را نظیره خوانند).

2- قبلا در مورد عزیمت توضیحاتی گفته شده. از لحاظ لغوی عزیمت به چه معناست؟

عزیمت به معنی قسم و تاکید است که از کلمه عزم (اراده موکد و قوت عزم) گرفته شده و عزائم یعنی همان عبارات تاکیدی و الحاح و قسم است. این صحیح است چون در این قبیل اعمال نیازمند عزم قوی و اراده موکد و خلوص نیت و اعتقاد جازم میباشد.

البته در زبانهای دیگر مثل عبری و سریانی عزیمت با فعل (عزمت) شروع نمیشود و اصلا این کلمه وجود ندارد. فخر رازی معتقد است که عزیمت ، نیت است و روح این علم هم تقویت نیت و اخلاص همت است.

آنچه معروف است و قبلا هم ذکر شده این است که وجه تسمیه عزیمت این است که چون عزائم معموله با عباراتی مثل عزمت علیکم یا عزمت علیک آغاز میگردد ، به آن عزیمت گویند.

3- در مورد شرف الشمس و زمان شرف سایر کواکب توضیح بفرمایید؟

میدانیم که توالی بروج از مغرب به مشرق است که حرکت بر توالی نام دارد. و رجعت و اقامت و استقامت و مجاسده و….. خود مجال دیگری را میطلبد.
اما در مورد اینکه شرف هر کوکب (مثل شرف شمس) چیست باید گفت که شرف کواکب در مقابل هبوط آنها قرار دارد و البته جزوی از احوال آنهاست. شرف هر کوکبی هبوط کوکب دیگر است. شرف الشمس نقطه ای در آسمان است و به عبارت دیگر شرف الشمس یعنی مکانی در آسمان که خورشید به اعلی ترین درجه خود میرسد.

از لحاظ ظرف زمان و مکان باید گفت که شرف زحل 21 درجه میزان ، شرف عطارد 15 درجه سنبله و شرف شمس 19 درجه حمل و مریخ 28 درجه جدی است. از قدیم هم صائبین معتقد بودند که شرف شمس ۱۹ درجه صورت فلکی حَمَل میباشد و این زمانی است که خورشید (کوکب شمس) درنهایت قدرت خودش خواهد بود.

میدانید که تقویم سالیانه با درجات کواکب متفاوت است. برخی معتقدند که زمان شرف و هبوط کواکب از قدیم تاکنون تغییراتی داشته است و مثلا حرکت تقدیمی زمین و حرکت نقاط اعتدال در این زمینه موثر است.

آنچه باید بدان توجه داشت این است که هر کدام از کواکب را بخوری خاص شامل است. در احوال کوکب شمس باید گفت که بخوراتی مثل کندر رومی، عاج گل سرخ و از این قبیل دارد و بخورات زهره زعفران و پوست ترنج و …. است. (که اینها خود مباحثی دیگر است).

بر سبیل مثال این نکته مهم است که مثلا اگر فردی خواسته ای در جهت عز و جاه و بزرگی دارد در زمان شرف الشمس میتواند ذکر خاصش را بخواند و بخورات شمس را هم بسوزاند….

4- استادبفرمایید هبوط کواکب از لحاظ زمانی چگونه تعبیر میشود؟

در توضیح هبوط هر کوکب باید گفت که هبوط کواکب درجه ای است مقابل شرف آنها و در واقع در برج هفتم بعد از شرف به همان درجه میباشد. مثلا هبوط برای شمس در 19 درجه میزان است و هبوط زهره 28 درجه سنبله است . و این دقیقا بر مثال این است که خانه هر کوکب وبال کوکب دیگری میباشد.

5- نظر کواکب سبعه بر چه طریقی است؟ آیا در شناخت طالع موثر است؟

در احوال ساعات و کواکب خود تقسیم بندی سعد و نحس هست. در انظار کواکب نیز تربیع و مقابله و مقارنه و تثلیث و تسدیس مقرر است. در واقع بر تربیع و مقابله نظر عداوت و نحس مترتب است و برای تثلیث و تسدیس نظر سعد و مودت وجود دارد و در نظر کواکب در زمان مقارنه حالت ذووجهین است.

مثلا درمقابله میان دوکوکب 180 درجه فاصله است ( یعنی نیم دور) و درجه تربیع نصف آن است. تربیع آن است که میان دو کوکب 90 درجه (یک ربع دور) فاصله باشد .

این نسبت در تثلیث 120 درجه و در تسدیس 60 درجه (سدس دور) میباشد.

اما مقارنه به این معنی است که دو کوکب در مکانی مجتمع شده باشند و البته اینها خود شرحی طولانی دارد. به عبارت دیگر قوت و ضعف و حظ کواکب از هبوط و شرف و خانه و وبال که از اصطلاحات فن نجوم است در استخراج احکام طالع رعایت میشود و این نکته ای مهم است. همچنین لازم است که در عزائم و اوراد و طلسمات ملاحظه احوال کواکب سبعه از سعد و نحس و شرف و هبوط و قوت و ضعف را نمود.

بخشی از پرسش و پاسخ با استاد دکتر احمدرضا بابایی پیرامون عزائم و دعوات . منتشر شده در سال 1391

برگرفته از سایت ملکوتی ها

******************************

بازنشر : سایت دعا 786 سایت بزرگ ذکر و دعا و فال و تعبیر خواب و باستان شناسی

دیدگاه کاربران ( 0 )

ارسال دیدگاه جدید +
لغو پاسخگویی

اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند