خواص خواندن دعای ابوحمزه ثمالی برای عاقبت بخیری در دنیا و آخرت

خواص خواندن دعای ابوحمزه ثمالی برای عاقبت بخیری در دنیا و آخرت
خواص خواندن دعای ابوحمزه ثمالی برای عاقبت بخیری در دنیا و آخرت

در این پست از سایت ذکر و دعا و تعبیر خواب doa786.com خواص خواندن دعای ابوحمزه ثمالی برای عاقبت بخیری در دنیا و آخرت را قرار دادیم . خواندن دعای عظیم الشان ابوحمزه ثمالی خواص و فضیلت فراوانی دارد . یکی از خواص خواندن دعای پرفضیلت ابوحمزه ثمالی برای سعادت و خوشبختی و عاقبت بخیری در دنیا و اخرت می باشد . سایت دعا 786 …

,دعای ابوحمزه ثمالی,دعای ابوحمزه ثمالی سماواتی,دعای ابوحمزه ثمالی Pdf,دعای ابوحمزه ثمالی با صوت زیبا,دعای ابوحمزه ثمالی میثم مطیعی,دعای ابوحمزه ثمالی سید مصطفی موسوی,دعای ابوحمزه ثمالی علی فانی,دعای ابوحمزه ثمالی میرداماد,دعای ابوحمزه ثمالی صوتی بکایی,دعای ابوحمزه ثمالی مطیعی,دعای ابوحمزه ثمالی سماواتی دانلود,دعای ابوحمزه ثمالی سماواتی اپارات,دانلود دعاي ابوحمزه ثمالي سماواتي,صوت دعای ابوحمزه ثمالی سماواتی,دعای ابوحمزه ثمالی مهدی سماواتی,دعای ابوحمزه ثمالی از سماواتی صوتی,دعای ابوحمزه ثمالی با صدای سماواتی,دانلود متن دعای ابوحمزه ثمالی سماواتی,دعای ابوحمزه ثمالی از مهدی سماواتی,دعا ابوحمزه ثمالی Pdf,دعاي ابوحمزه ثمالي با ترجمه,ترجمه دعای ابوحمزه ثمالی Pdf,دعای ابوحمزه ثمالی با ترجمه فارسی,دعای ابوحمزه ی ثمالی Pdf,دعای ابوحمزه ثمالی با ترجمه صوتی,متن دعای ابوحمزه ثمالی با ترجمه Pdf,دعای ابوحمزه ثمالی با صوت زیبا عربی,دعای ابوحمزه ثمالی با صوت زیبا علی فانی,دعای ابوحمزه ثمالی با صوت زیبا بکایی,دعای ابوحمزه ثمالی با صوت زیبا فرهمند,دعای ابوحمزه ثمالی با صدای زیبا,دانلود دعای ابوحمزه ثمالی با صوت زیبا,دعای ابوحمزه ثمالی کامل با صوت زیبا علی فانی,دعای ابوحمزه ثمالی با صدای بسیار زیبا,دعای ابوحمزه ثمالی میثم مطیعی صوتی,دعای ابوحمزه ثمالی میثم مطیعی کامل,دعاي ابوحمزه ثمالي ميثم مطيعي,دعا ابوحمزه ثمالی میثم مطیعی,دعای ابوحمزه ثمالی توسط میثم مطیعی,دعای ابوحمزه ثمالی سید مصطفی موسوی صوتی,دعای ابوحمزه ثمالی سید مصطفی موسوی کامل,دعای ابوحمزه ثمالی از سید مصطفی موسوی,دعای ابوحمزه ثمالی علی فانی کامل,دعای ابوحمزه ثمالی با صدای علی فانی کامل,دانلود دعای ابوحمزه ثمالی علی فانی,دانلود صوتی دعای ابوحمزه ثمالی علی فانی,دعای ابوحمزه ثمالی با صدای علی فانی و صابر خراسانی,دعای ابوحمزه ثمالی با صدای علی فانی,دعای ابوحمزه ثمالی با صوت علی فانی,دانلود دعای ابوحمزه ثمالی با صدای علی فانی,دعای ابوحمزه ثمالی میرداماد و سلحشور,دعای ابوحمزه ثمالی میرداماد صوتی,دعای ابوحمزه ثمالی كامل میرداماد,دعای ابوحمزه ثمالی صوتی میرداماد کامل,دعای ابوحمزه ثمالی با صدای میرداماد,فرازهایی از دعای ابوحمزه ثمالی میرداماد,دانلود دعای ابوحمزه ثمالی Mp3 میرداماد,دانلود دعای ابوحمزه ثمالی با صدای میرداماد,دانلود کامل دعای ابوحمزه ثمالی با صدای میرداماد,دعای ابوحمزه صوتی,دعای ابوحمزه صوتی فرهمند,دعای ابوحمزه صوتی سماواتی,دعای صوتی ابوحمزه ثمالی سماواتی,دعاي ابوحمزه صوتي,دعای صوتی ابوحمزه ثمالی فرهمند,دعای ابوحمزه صوت,دعا صوتی ابوحمزه ثمالی,دعای ابوحمزه ثمالی صوتی منصوری,دعای ابوحمزه ثمالی مطیعی صوتی,صوت کامل دعای ابوحمزه ثمالی مطیعی

خواص خواندن دعای ابوحمزه ثمالی برای عاقبت بخیری در دنیا و آخرت

دعای ابوحمزه ثمالی,فضیلت دعای ابوحمزه ثمالی,دعای عاقبت بخیری ابوحمزه ثمالی,آثار و برکات دعای ابوحمزه ثمالی,دعای ابوحمزه برای سعادت و خوشبختی

خواص خواندن دعای ابوحمزه ثمالی برای عاقبت بخیری در دنیا و آخرت

دعای ابوحمزه ثمالی

دعای ابوحمزه سراسر عاقبت به خیری است

در بخشی از آن می خوانیم:

«و توفّنی فی سبیلک و علی ملّة رسولک…اللهم انّی اسئلک ایماناً لا اجل له دون لقائک

خدایا! مرا به راه خدا و بر دین رسولت بمیران… خدایا از تو ایمان می خواهم که پایانی جز ملاقات تو نداشته باشد.»

عوامل عاقبت به خیری:

1. تفکر و اندیشه:

عن امیر المؤمنین علیه السلام أنَّهُ قالَ: «‌مَن کَثُرَتْ فِکرُهُ حَسُنَتْ عاقِبَتُهُ؛ (1) هر کس زیاد تفکر کرد عاقبت به خیر می‌شود.» ‌

2. تقدم اندیشه بر عمل:

عن امیر المؤمنین علیه السلام أنَّهُ قالَ: «‌إذا قَدِمْتَ الفِکرَ فی جَمیعِ أفعالِکَ حَسُنَتْ عَوَاقِبُکَ؛ (2) هر گاه تفکرکردن را بر همة کارهایت مقدم کردی، عاقبت کارهای تو نیکو خواهد شد.» ‌

3. توبه:

بازگشت از گناهان و جبران اعمال زشت گذشته توفیقی الهی است که سبب غرق نشدن فرد در منجلاب گناه، و در نتیجه عاقبت به خیری می‌شود. عن رسول الله صلی الله علیه وآله أنَّهُ قالَ: «‌إنَّ مِنْ سَعادَةِ المَرْءِ أَنْ یطُولَ عُمْرُهُ وَیرْزُقَهُ اللهُ الاِنابَةَ؛ (3) همانا از نیک بختی آدمی است که عمرش دراز گردد و خدا به او توفیق توبه دهد.» ‌

ارزش عاقبت نیک:

عن امیر المؤمنین علیه السلام أنَّهُ قالَ «‌مَکْرُوهٌ تُحْمَدُ عاقِبَتُهُ خَیرٌ مِنْ مَحْبُوبٍ تُذَمُّ مَغْبَتُهُ؛ (4) کار مورد کراهتی که عاقبتش ستایش شود بهتر از کار دوست داشتنی است که عاقبت آن مورد مذمت است.» ‌

دوری از گناه و عاقبت به خیری:

روزی پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله از محلی می‌گذشتند که فرمودند: «‌اینک شخصی نزد ما می‌آید که سه روز است شیطان با او ارتباطی نیافته است.» عربی سوار بر شتر از دور نمایان شد. نزدیک آمد و گفت: پیامبر صلی الله علیه و آله کیست؟ حضرت را به او نشان دادند. عرض کرد:‌ای رسول خدا! اسلام را به من بیاموز! پیامبر صلی الله علیه و آله شهادتین را به او آموخت و فرمود: «‌باید نمازهای پنج گانه را بخوانی، روزه بگیری، حج به جای آوری، زکات بدهی و غسل جنابت به جای آوری.» ‌

مرد پذیرفت و با کاروان پیامبر صلی الله علیه و آله همراه شد. اما کمی عقب افتاد. پیامبر صلی الله علیه و آله متوجه شد و از حال او جویا گردید. کسی به جستجوی او رفت و دید که پای شترش در گودالی فرو رفته و بر زمین خورده و از دنیا رفته است.

پیامبر صلی الله علیه و آله او را غسل و کفن نمود و در حالی که عرق از پیشانی مبارکش می‌چکید، فرمود:

«‌این مرد در حال گرسنگی از دنیا رفت و ایمانش هرگز به کفر آلوده نشد و با عاقبتی نیکو از زندگانی دنیا رخت بر بست. او وارد بهشت شد و از میوه‌های بهشتی خورد و حوریان بهشتی به استقبالش آمدند.»

روایات

روایات فراونی دلالت بر اهمّیت عاقبت به خیری دارند که ما فقط به چند نمونه بسنده می کنیم.

1ـ از پیامبر اکرم(ص) نقل شده است که فرمود:

«انّ العبد لیعمل عمل اهل النّار و انّه من اهل الجنّة و انّه لیعمل عمل اهل الجنّة و انّه من اهل النّار، و انما الاعمال بالخواتیم

براستی بنده عمل جهنمیان را انجام می دهد در حالی که خود اهل بهشت است و براستی بنده عمل بهشتیان را انجام می دهد در حالی که خود اهل آتش است (سرّ این مطلب این است) که میزان در اعمال فقط به پایان آن است (که در آخرین روزها چگونه رفتار می کند).»

نمونه جالب مصداق این حدیث، هارون است. مورخان نوشته اند: روزی هارون به دیدار «فضیل بن عیاض» یکی از مردان وارسته و آراسته و آزاده آن روز، رفت، فضیل با سخنان درشت به انتقاد از اعمال ناروای او پرداخت و وی را از عذاب الهی که در انتظار ستمگران است بیم داد هارون وقتی این نصایح را شنید به قدری گریست که از هوش رفت! و چون به هوش آمد، از فضیل خواست دوباره او را موعظه نماید. چندین بار نصایح فضیل و به دنبال آن بیهوشی هارون تکرار گردید،سپس هارون هزار دینار به او داد تا در موارد لزوم مصرف نماید.»

این عمل بارزترین مصداق عمل بهشتی است ولی خود هارون بر اثر ظلم بی شمار و به شهادت رساندن امام هفتم موسی بن جعفر(ع) مستحق جهنّم است.

می و مستوری و مستی همه بر عاقبت استکس ندانست که آخر به چه حالت برود

گِرَوی آخر عمر از می معشوق بگیرحیف ایّام که یک سر به بطالت برود

2ـ غصّه علی(ع) عاقبت به خیری است

پیامبراعظم(ص) بعد از ایراد خطبه شعبانیه در پایان آن شروع کرد به گریه، علی(ع) عرض کرد: ای رسول خدا(ص) چرا گریه می کنی؟ فرمود: یا علی! گریه ام برای آن چیزی است که در این ماه (ماه رمضان) بر تو وارد می شود گویا می بینم که برای پروردگارت نماز می خوانی در حالی که شقی ترین انسان و شقی تر از پی کننده ناقه ثمود، برانگیخته می شود پس ضربتی بر پیشانی تو وارد می سازد که بر اثر آن محاسنت (با خون) خضاب می شود، قال امیرالمؤمنین: فقلت یا رسول اللّه و ذلک فی سلامةٍ من دینی؟ فقال: فی سلامةٍ من دینک؛ امیرمؤمنان می گوید، گفتم: ای رسول خدا این (شهادت) در حال سالم بودن دینم(و مسلمان بودنم) است، فرمود: (بلی) در حال سلامت دینت خواهد بود.

توجّه داریم در کار معصومی همچون علی(ع) تعارف وجود ندارد، آن حضرت نپرسید، چگونه، در کجا و در چه زمانی به شهادت می رسم، بلکه غصّه اصلی حضرت این بود که مسلمان از دنیا می رود یا نه؟ از این می فهمیم که تا آخر مسلمان باقی ماندن و دین و ایمان را حفظ نمودن کاری است کارستان، و عملی است بسیار دشوار.

در ذیل نامه به مالک اشتر علی(ع) می فرماید: «و ان یختم لی ولک بالسّعادة و الشّهادة؛(10) و اینکه پایان عمر من و تو را به شهادت و سعادت ختم فرماید.»

3ـ خیر انسان در عاقبت به خیری است

پیامبراکرم(ص) فرمود: «اذا اراد اللّه بعبدٍ خیراً طهّره قبل موته قیل ما طهوره العبد؟ قال: عملٌ صالح یلهمه ایّاه حتّی یقبضه علیه؛(11) هرگاه خداوند نسبت به بنده ای اراده خیر کند او را پیش از مرگ پاک و پاکیزه می کند. گفته شد چگونه بنده را پاک می کند؟ فرمود: عمل صالحی به او الهام می کند (که او بر آن مداومت کند) تا زمانی که از دنیا برود.»

در تعبیر دیگر آمده است که حضرت فرمود:

«اذا اراد اللّه بعبدٍ خیراً عمله قیل ما عمله؟ قال یفتح له عملاً صالحاً قبل موته ثمّ یقبضه علیه؛(12) هرگاه خداوند به بنده ای اراده خیر کند عمل صالح به او الهام می کند قبل از مرگش سپس بر همان عمل قبض روحش می کند.»

دعاهای عاقبت بخیری :

در این زمینه دعای معصومین(ع) غوغا می کند، به گونه ای که کمتر دعایی می یابیم که در آن از عاقبت به خیری سخن به میان نیامده باشد، و گاه تمام یک دعا درباره عاقبت به خیری می باشد، که به نمونه هایی در این مورد اشاره می شود.

1ـ زیارت عاشورا

این زیارت که از زیارات قدسی و معروفی است به ما تلقین می کند که یکی از دعاهای شما عاقبت به خیری باشد

به این صورت که :

«اللّهم اجعل محیای محیا محمّدٍ و آل محمّد و مماتی ممات محمّدٍ و آل محمّد

بار خدایا زندگی من را (همچون) زندگی محمّد و آل محمّد، و مرگ مرا (همچون) مرگ محمّد و آل محمّد (که با عاقبت به خیری از دنیا رفتند) قرار بده.»

2ـ صحیفه سجّادیه

حضرت سجّاد(ع) در این زمینه گوی سبقت را از همه ربوده ،در زبور آل محمد، صحیفه سجّادیّه، دعای مخصوصی دارد درباره عاقبت به خیری. بعد از این که یاد خدا را شرف و شکر او را فوز دانسته و درخواست می کند که همیشه به یاد او باشد. می فرماید: «و اذا نقضت ایّام حیاتنا، و تصرّمت مدد اعمارنا، و استحضرتنا دعوتک الّتی لابدّ منها و من اجابتها؛ و آن زمان که ایام حیات ما سپری شد و رشته عمرهایمان قطع شد، و دعوت تو(یعنی مرگ) که از آن و اجابت آن گریزی نیست، حاضر گشت، فصلّ علی محمّدٍ و آله، و اجعل ختام ماتحصی علینا کتبة اعمالنا توبةً مقبولةً لاتوقفنا بعدها علی ذنبٍ اجترحناه، ولامعصیةٍ اقترفناها؛پس بر محمّد و آل او درود فرست و پایان (کار ما و) آنچه را که نویسندگان اعمال ما ثبت کرده اند توبه مقبوله قرار بده، توبه ای که پس از آن ما را بر گناهی که مرتکب شده ایم و معصیتی که انجام داده ایم، سرزنش و توبیخ نفرمایی.»

3ـ دعای ابوحمزه ثمالی

دعای ابوحمزه سراسر عاقبت به خیری است در بخشی از آن می خوانیم: «و توفّنی فی سبیلک و علی ملّة رسولک…اللهم انّی اسئلک ایماناً لااجل له دون لقائک؛(14) خدایا! مرا به راه خدا و بر دین رسولت بمیران… خدایا از تو ایمان می خواهم که پایانی جز ملاقات تو نداشته باشد.»

4ـ دعای جوشن کبیر

دعای جوشن که توسط جبرئیل به پیغمبر(ص) تعلیم داده شده است و مشتمل بر اسم اعظم الهی است و اثر خواندن آن درک شب قدر، نجات از آتش جهنّم، و رفتن به بهشت است، صد بند دارد، در هر بندی دو اسم خداوند ذکر شده است، بعد از هر بندی جمله تکرار می شود که مضمون آن همان عاقبت به خیری است و آن این است: «سبحانک یا لا اله الّا انت، الغوث الغوث، خلّصنا من النّار یا ربّ؛(15) منزهی تو ای خدای که جز تو خدایی نیست، به فریاد(م) برس، به فریاد(م) برس (و) رهایمان کن از آتش ای پروردگار.»

5 ـ دعای مجیر

این دعا که از تعلیمات جبرئیل به پیغمبر اکرم(ص) و اثر گناه زدایی فوق العاده دارد، حدود نود بار بعد از سبحانک و تعالیت دو اسم مبارک الهی آمده، و بعد از آن این جمله آمده است: «اجرنا من النّار یا مجیر؛(16) پناه ده ما را از آتش ای پناه دهنده.»

6ـ دعای هر روز ماه رجب

در بخشی از این دعا می خوانیم: «و اختم لی بالسّعادة فیمن ختمت و احینی ما احییتنی موفوراً و امتنی مسروراً و مغفوراً و تولّ انت نجاتی من مسألة البرزخ…و اجعل لی الی رضوانک و جنانک مصیراً؛(17) و به پایان بر برای من به سعادت و خوشبختی در زمره کسانی که (عمر آنان را) به پایان بردی، و زنده بدار مرا تا زمانی که زنده می داری با پیروزی (و وفور نعمت) و بمیران مرا در حالی که خوشحال و بخشیده شده هستم، و عهده دار باش نجات مرا از سؤالات (عالم) برزخ،… و قرار بده برای من به سوی خشنودیت و بهشتت راه».

7ـ دعای عدیله

در پایان دعای عدیله می خوانیم: «اللّهم انّی اعوذ بک من العدیلة عند الموت؛(18) خدایا پناه می برم به تو از عدول کردن (از دین و ایمان) در لحظه مردن.»

8 ـ دعای عالیة المضامین

«و تجعل عاقبة امری محمودة حسنةً سلیمةً؛(19) و (خدایا) عاقبت کارم را پسندیده، خوب و سالم قرار ده.»

,دعای عاقبت بخیری,دعای عاقبت بخیری فرزندان,دعای عاقبت بخیری برای همه,دعای عاقبت بخیری فرزند,دعای عاقبت بخیری کوتاه,دعای عاقبت بخیری برای دوستان,دعای عاقبت بخیری صحیفه سجادیه,دعای عاقبت بخیری برای دیگران,دعای عاقبت بخیری در صحیفه سجادیه,دعای عاقبت بخیری به عربی,دعای عاقبت بخیری فرزندان در صحیفه سجادیه,دعای عاقبت بخیری فرزندان صوتی,دعای عاقبت بخیری فرزندان و خانواده,دعا عاقبت بخیری فرزندان,دعای عاقبت بخیری فرزند در قنوت,دعاي عاقبت بخيري فرزند,دعا عاقبت بخیری فرزند,دعاي عاقبت به خیری فرزند,کلیپ دعای عاقبت بخیری برای همه,متن دعای عاقبت بخیری برای همه,دعای عاقبت بخیری همه,دعا برای عاقبت بخیری همه,دعای کوتاه برای عاقبت بخیری,دعا برای عاقبت بخیری دوستان,دعای عاقبت به خیری برای دوستان,دعای عاقبت به خیری صحیفه سجادیه,دعای عاقبت به خیری,دعای عاقبت به خیری فرزندان,دعای عاقبت به خیری برای فرزند,دعای عاقبت به خیری بچه ها,دعای عاقبت به خیری در قران,دعا عاقبت به خیری,دعای اخر عاقبت به خیری,متن دعای عاقبت بخیری برای دیگران,دعای عاقبت بخیر شدن,دعای عاقبت بخیر شدن فرزند,دعای عاقبت بخیر شدن فرزندان,دعای عاقبت بخیر شدن وبادین کامل,دعای عاقبت بخیر شدن خانواده,دعاي عاقبت بخير شدن,دعا عاقبت بخیر شدن,دعا برای عاقبت بخیر شدن فرزندان,دعا برای عاقبت بخیر شدن فرزند,دعا جهت عاقبت بخیر شدن فرزند

برگرفته از سایت ملکوتی ها

*******************************

بازنشر : سایت دعا 786 سایت بزرگ ذکر و دعا و فال و تعبیر خواب و باستان شناسی

دیدگاه کاربران ( 0 )

ارسال دیدگاه جدید +
لغو پاسخگویی

اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند