خواص ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل,معنی و ترجمه ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل

معنی و مفهوم و ترجمه فارسی ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل در سایت دعا 786

در این پست از سایت ذکر و دعا و تعبیر خواب doa786.com خواص ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل,معنی و ترجمه ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل را قرار دادیم . از ذکرهای پرفضیلت و عظیم الشان ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل می باشد به معنی خداوند نگهبان و یاری کننده است . سایت دعا 786 …

,حسبنا الله و نعم الوکیل,حسبنا الله و نعم الوکیل معنی,حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر,حسبنا الله و نعم الوکیل با فونت زیبا,حسبنا الله و نعم الوکیل یعنی چه,حسبنا الله و نعم الوکیل در کدام سوره است,حسبنا الله و نعم الوکیل به چه معناست,حسبنا الله و نعم الوکیل ذکر,حسبنا الله و نعم الوکیل متن,حسبي الله ونعم الوكيل Meaning,حسبنا الله ونعم الوكيل معني فارسي,معنى حسبنا الله ونعم الوكيل,ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل معنی,حسبنا الله نعم الوکیل معنی,معني حسبي الله ونعم الوكيل,حسبي الله ونعم الوكيل معنى,حسبنا الله ونعم الوكيل معني,معنی حسبنا الله و نعم الوکیل چیست,حسبنا الله ونعم الوكيل ترجمه اردو,حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر معنی,حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولى ونعم النصير Maksud,حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولى ونعم النصير অর্থ,آیه حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر,ترجمه حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر,حسبنا الله ونعم الوكيل نعم المولى و نعم النصیر,حسبنا الله و نعم الوكيل نعم المولى و نعم النصير,حسبي الله و نعم الوكيل نعم المولى و نعم النصير,خواص ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر,حسبنا الله و نعم الوکیل با فونت زیبا برای بیو,حسبنا الله ونعم الوكيل با فونت زیبا,حسبي الله و نعم الوكيل يعني چه,حسبنا الله ونعم الوكيل یعنی چه,حسبنا الله ونعم الوكيل يعني چه,حسبنا الله ونعم الوکیل یعنی چی,حسبي الله ونعم الوكيل یعنی چی,حسبنا الله ونعم الوكيل به چه معناست,حسبي الله ونعم الوكيل به چه معناست,حسبنا الله ونعم الوكيل ذکر,حسبي الله ونعم الوكيل ذکر,ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل نی نی سایت,حسبي الله ونعم الوكيل ذكر,خواص ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل,فواید ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل,فضیلت ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل,هل حسبنا الله ونعم الوكيل ذكر,حسبي الله ونعم الوكيل متن,متن کامل حسبنا الله و نعم الوکیل,حسبنا الله ونعم الوكيل متن,متن حسبنا الله و نعم الوکیل با فونت زیبا,متن حسبنا الله و نعم الوکیل برای بیو,عکس متن حسبنا الله و نعم الوکیل,متن حسبنا الله و نعم الوکیل نعم المولی و نعم النصیر,حسبي الله ونعم الوكيل Meaning In Urdu,حسبي الله ونعم الوكيل Meaning In Malayalam,حسبنا الله ونعم الوكيل Meaning In Tamil,حسبنا الله ونعم الوكيل Meaning In Malayalam,حسبنا الله ونعم الوكيل Meaning In Hindi,What Does حسبنا الله ونعم الوكيل Mean,حسبي الله ونعم الوكيل نعم المولى ونعم النصير Meaning In English,حسبنا الله ونعم الوكيل Meaning In Urdu,حسبي الله ونعم الوكيل Definition

خواص ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل,معنی و ترجمه ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل

فواید و فضیلت ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل,ترجمه فارسی ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل,ذکر حسبنا الله برای رفع ترس و اضطراب

خواص ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل,معنی و ترجمه ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل

در آیه ۱۷۳ آل عمران آمده است:

«الَّذینَ قالَ لَهُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَکُمْ فَاخْشَوْهُمْ فَزادَهُمْ إیماناً وَ قالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ»

مؤمنان کسانى هستند که (چون) مردم (منافق) به ایشان گفتند: بی‌‌شک مردم (کافر مکّه) بر ضد شما گرد آمده (و بسیج شده) اند، پس از آنان بترسید، (آنها به جاى ترس) بر ایمانشان بیافزود و گفتند: خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاورى است.

در آیه ۴۰ سوره انفال نیز خداوند چنین می‌فرماید:

«وَ إِنْ تَوَلَّوْا فَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَوْلاکُمْ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیر»

و اگر (باز هم) سرپیچى کرده و روى بگردانند، بدانید که خداوند، مولى و سرپرست شما است، چه خوش مولایى و چه نیکو یاورى است.

معنی حسبنا الله و نعم الوکیل:

کلمه حسب که در آیات متعدد با عبارات مختلف «حسبی الله»، «حسبک الله» و «حسبنا الله» به کار رفته است،

به معنای کافی بودن است؛ یعنی خداوند برای حمایت انسان کافی است.

مسلمانان واقعى، بدون هیچ ترس و هراسى، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند

در مورد همین قدرت توکل، امام صادق(ع) فرمودند:

در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده؛ چرا به گفته‌ى خداوند «حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ» پناه نمی‌برد؟!

کلمه «نعم» نیز که در آیات متعددی به کار رفته است، اسلوبی است بسیار شیوا برای بیان مدح خصوصیات یک فرد. در هر زبانی عبارات و اسلوب‌های مختلفی برای مدح و ذم به کار می‌رود.

در زبان عربی نیز که در بلاغت و فصاحت، سرآمد بسیاری از زبان‌ها است، عبارات متفاوتی برای مدح و ذم استعمال دارد. از جمله این اسلوب‌ها، استفاده از دو فعل «نعم و بئس» است.

در حقیقت این عبارت دارای سه بخش است؛

مثلاً وقتی در مدح علی(ع) می‌گوییم «نعم الرجل علی(ع)»، یعنی اگر مردی را با تمام خصوصیات مردانگی در نظر بگیرید، بدون تردید امام علی(ع) با داشتن تمامی آن خصوصیات، مورد مدح خواهد بود.

در این آیات نیز اصل عبارات چنین بوده است:

«نعم المولی الله و نعم الوکیل الله». یعنی اگر یک حامی یا سرپرستی را با تمام خصوصیات تصور کنی، بی‌گمان خداوند در داشتن تمام این خصوصیات مورد مدح است و هیچ کس به اندازه خداوند نمی‌تواند حامی و یار و یاور آدمی در مشکلات و سختی‌ها باشد.

خواص ذکر حسبنا الله و نعم الوکیل

این آیه برای زمان هایی که احساس ترس و اضطراب زیاد داریم می تواند اثرگذار باشد.

از امام محمدباقر (ع) روایت شده :

هنگامى که پیامبر (ص) ، على و عمار را به سوى اهل مکه روانه کرد. مردم به پیامبر (ص) گفتند: چرا این جوان را به طرف آن‌ها می‌فرستى و مردم این دو نفر را از اهل مکه مى ترسانیدند و به آن‌ها مى گفتند که امر مهمى به آن‌ها برگزار شده است.

امام على (ع) مى فرمود:

(حسبنا اللَّه و نعم الوکیل؛ خدا ما را کافى است و بهترین وکیل از براى ما خواهد بود.) وقتى که به مکه وارد شدند خداوند موضوع گفتار على (ع) را با اهل مکه و نیز اقوال آن‌ها را با على (ع) به رسول خویش خبر داد و این آیات نازل شد و نیز ابن شهر آشوب از قول فلکى مفسر او از کلینى و او نیز از ابن عباس و نیز از ابورافع نقل کرده که این آیات درباره امام مرتضى علی(ع) نازل شده که روز دوم غزوه احد در میان مسلمین ندا در داد و او را اجابت کردند در حالتى که پرچم مهاجرین را در دست داشت با هفتاد نفر به حمراء الاسد که بازارى در سه میلى مدینه بود براى ترسانیدن دشمنان رهسپار گردیده سپس به مدینه مراجعت کرده بود.

امام صادق علیه السلام نیز فرمودند:

«تعجّب مى‌کنم از کسى که مى‌ترسد و به گفته‌ خداوند «حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ» پناه نمى‌برد».

بنابراین هم حرکت و تلاش لازم است و هم ایمان و توکل به خداوند: «اسْتَجابُوا … حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکِیلُ»

تعداد ذکر

در روایات تعداد خاصی برای گفتن این ذکر بیان نشده بلکه تاکید بر اصل آن است. گفته شده به حسب تجربه گفتن این ذکر به تعداد ۱۰۰۰ مرتبه تاثیرات مطلوب و مثبت بسیاری دارد.

برگرفته از سایت ملکوتی ها

******************************

بازنشر : سایت دعا 786 سایت بزرگ ذکر و دعا و فال و تعبیر خواب و باستان شناسی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.